**************************************************************************************************

Moerdijk, the Netherlands (26th of June 2017) – In connection with an internal restructuring and the withdrawal of our business partner J. Visscher (Hans), we herewith inform you that we have changed the legal status of our company United Offshore Services VOF to United Offshore Services CV.  This change will be in effect from the 1st of July 2017.

Click HERE to read the full article.

**************************************************************************************************

Moerdijk, juni 2017 – In verband met een interne herstructurering en de uittreding van onze zakenpartner J. Visscher (Hans) hebben wij de rechtsvorm van onze onderneming United Offshore Services VOF naar United Offshore Services CV gewijzigd. Deze wijziging zal per 1 juli 2017 ingaan.

Klik HIER om het volledige artikel te lezen.

**************************************************************************************************